Започва пилотно издание на културна менторска програма, в чиито рамки деца и младежи ще имат възможност да се учат от своите културни ментори, докато се забавляват и общуват заедно! От март до септември месец, участниците ще имат възможност да посещават и различни културни мероприятия и творчески занимания.

Участието в програмата е напълно безплатно! Информация за записване можете да получите на телефоните и електронната поща на асоциацията.

Подробности за програмата чуйте в разговора ни с Лена Карналова – изпълнителен директор на Асоциация Голям Брат Голяма Сестра.

Асоциация “Голям брат, Голяма сестра – България” е доброволческа организация, основана през 2006 г. в град Пловдив. От създаването си до днешния момент, Асоциацията предоставя менторската програма “Голям брат Голяма сестра” на деца и младежи, които имат нужда от подкрепа и насока по пътя на своето израстване, като ги напасва с техен ментор – доброволец. Детето и менторът се срещат в рамките на поне една година, като целят да изградят приятелство, което в дългосрочен план да помогне на малкия приятел да порасне по-осъзнат и готов за съзнателния си живот.

тел. 032/24 16 58, 0899 702 295
e-mail: bbbsbgorg@gmail.com