На 4-ти юли 2022 г. за трета поредна година стартира поредицата творчески работилници за деца “Оффлайн ваканция 3”. В периода до 14-ти юли доброволците на Асоциация “Голям брат, Голяма сестра – България” са подготовили различни арт занимания за деца на възраст от 9 до 14 години.

  

Уъркшопите се провеждат всеки делничен ден от 10 до 13 часа в галерия “pLOVEdiv”, Капана – Квартал на творческите индустрии, като децата няма право да използват смартфоните си и друг вид техника по време на заниманията.


До момента се състояха работилници по актьорско майсторство, творческо писане и рисуване с пръсти. Предстои децата да се запонааят с композиране на музика и писане на текст, илюстрация, изкуството на дебатирането и др.

***

Проект “Оффлайн ваканция 3” се изпълнява от Асоциация “Голям брат, Голяма сестра – България” с финансовата подкрепа на програма “Европейски корпус за солидарност” на Европейска комисия. Тази публикация отразява единствено вижданията на Асоциацията и Европейската комисия не носи отговорност за нейното съдържание.

Categories: Новини