Познаваме ли емоциите си? Владеем ли ги или ги потискаме? А как влияят те на взаимоотношенията ни с околните?

Ако искаш да намериш отговор на тези въпроси, доброволците на Асоциация “Голям брат, Голяма сестра – България” ще те очакват:

– на 08.06.2024 г.
– от 11:00 до 12:30 часа
 – в Младежки център – Пловдив

за уъркшопа “Емоционална интелигентност и взаимоотношения”.

За да вземеш участие в работилницата, е необходимо:


– да си на възраст над 16 години;
– да се регистрираш във формата до 03.06.2024 г.:

https://docs.google.com/…/1FAIpQLScWFonzJTENay…/viewform

След края на срока за записване, ще получиш имейл от projects@bbbsbg.org с потвърждение за регистрацията ти. Проверявай и СПАМ папката си.

Ако имаш въпроси, пиши на projects@bbbsbg.org

Имай предвид, че доброволците, които ще проведат събитието, не са експерти в областта на психичното здраве. Ако считаш, че имаш нужда от професионална помощ, те съветваме да се консултираш със специалист.

Събитието е част от поредица работилници за психично здраве, които ще се провеждат ежемесечно до края на 2024 г. Може да следиш страницата ни, за да се информираш и за предстоящите събития или да се абонираш да получаваш информация като ни изпратиш имейл на projects@bbbsbg.org “Искам да се абонирам за работилниците за психично здраве”.

Сподели за абонамента: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=812989194194006&set=pb.100064487992375.-2207520000&type=3

Очакваме те!

Събитието е част от проект “Зад усмивките”, които се изпълнява от Асоциация “Голям брат, Голяма сестра – България” в партньорство с Асоциация на студентите по Фармация – България и с финансовата подкрепа на програма “Европейски корпус за солидарност” на Европейската комисия. Публикацията отразява единствено гледната точка на Асоциацията. Европейската комисия не носи отговорност за нейното съдържание. 

Categories: Новини