На 08.06.2024 г. в Младежки център – Пловдив се проведе уъркшоп “Емоционална интелигентност и взаимоотношения”.

Събитието бе водено от доброволци на Асоциацията – Гергана, Лилия и Севил и в него се включиха близо 15 участници.

Уъркшопът запозна участниците с дефеницията за емоционална интелигентност и нейните компоненти, видовете емоции и различни алгоритми за справяне с тях. Младите хора имаха възможност и да споделят кои са емоциите, които последно са изпитали и как са реагирали на тях. В края на работилницата доброволците представиха интересни факти за това как способността да познаваме емоциите си влияе на личните ни взаимоотношения, както и начини за преформулиране на вербалния израз на емоциите ни.

Можете да се абонирате да получавате информация за предстоящи ежемесечни уъркшопи за психично здраве до края на 2024 г.: https://www.facebook.com/photo/?fbid=812989194194006&set=a.540848984741363&locale=bg_BG

 

Публикацията е част от проект “Зад усмивките”, които се изпълнява от Асоциация “Голям брат, Голяма сестра – България” в партньорство с Асоциация на студентите по Фармация в България и с финансовата подкрепа на програма “Европейски корпус за солидарност” на Европейската комисия. Публикацията отразява единствено гледната точка на Асоциацията. Европейската комисия не носи отговорност за нейното съдържание.

Categories: Новини