На 14-ти октомври 2022 г., в рамките на кампания #TimeToMove2022, Асоциация “Голям брат, Голяма сестра – България” проведе събитието “Грабни своя шанс” в Медицински университет – Пловдив.

“Грабни своя шанс” бе част от ежегодните #ДнинаЕразъм, които се провеждат през месец октомври в цяла Европа и запозна студентите по интерактивен начин с възможностите на програма “Еразъм+”.

Събитието бе открито от доц. д-р Боян Владимиров, Институционален Еразъм координатор в МУ – Пловдив и Лена Карналова – Изпълнителен директор на Асоциацията. Студентите-медици се включиха в състезателен куиз с въпроси за програмата, а след това имаха възможност да чуят за преживяванията на други млади хора, участвали в различни дейности по “Еразъм+”, чрез т.нар. “човешка библиотека”.

Благодарим на всички за активното участие и на Медицински университет, град Пловдив (Официална Страница) за съдействието!

Асоциация “Голям брат, Голяма сестра – България изпълнява проекта “Грабни своя шанс” като част от дейностите й като Евродеск мултиплайер с финасовата подкрепа на ЕС. Настоящата публикация отразя единствено вижданията на Асоциацията.

Categories: Новини