През декември 2023 г. в Пловдив се състоя финална среща по проект Match with Arts and Culture, в рамките на които в продължение на 26 месеца Асоциацията, заедно със своите партьори – Melting Pro (Италия), La Cosecha (Испания), AFEV Barcelona (Испания), Edu Playground (България) и Firda (Нидерландия), работиха по създаването на общоевропейска методология за осъществява на културна менторска програма, която в последствие тестваха в своите страни.

По време на финалната среща бяха представени резултатите от проекта, а в нея взеха участие и ментори и менторирани от всички страни, които споделиха опита си и въздействието на менторската програма за тяхното личностно развитие.

Участниците в менторската програма имаха също така възможност да опознаят по-добре града, благодарение на своите връстници от България, както и да участват в работилница за рисуване с пръсти.

Резултатите от проекта можете да намерите на уебсайта: www.matchwithartsandculture.eu , къдетото скоро ще бъдат качени и на български език.

Проектът „Match with Arts аnd Culture” се реализира от Асоциация “Голям брат, Голяма сестра – България” с финансовата подкрепа на програма „Еразъм +” на Европейската комисия. Публикацията отразява единствено гледната точка на Асоциация “Голям брат, Голяма сестра – България” и нейните партньори. Европейската комисия не носи отговорност за нейното съдържание.

Categories: Новини